tiistai 30. tammikuuta 2018

Joulu 2017

Jouluksi menimme länsirannikolle sukuloimaan ihanan avariin maalaismaisemiin ja pääsimme näkemään Viltsua ensimmäisen kerran sen jälkeen, kun se meiltä lähti puolisen vuotta aiemmin. No sitäpä ei olisi voinut vähempää kiinnostaa jälleennäkeminen :D. Elellyt siellä herroiksi ja popsinut muidenkin ruokia. Käänsi selkäänsä ja lähti muualle kun koitti hieman läheisyyttä saada aikaiseksi, pahh. Kyllä Nana kävi sen korvat pesemässä ja muutaman kerran yritti vähän leikkiäkin aloittaa, mutta siihen jäivät elukoiden yhteispuuhat.


Joulussa parasta on ruualla mässäily, rauhallinen tunnelma ja saunominen. Toki hyvä seura ja ihanat eläimet siinä ympärillä kruunaavat kokonaisuuden. Vietimme reissunpäällä n. viikon ja oli ihan hauskaa vaihtaa maisemaa niinkin pitkäksi aikaa. Kotona tulee oltua kyllä todella paljon. Paikanpäältä löytyi perheen edesmenneelle pikkukoiralle kuuluneet jouluvaatteet, jotka päätimme sitten kokeilun vuoksi pukea Nanalle, ja siitähän kehkeytyi ylisöpö tonttu. :D Alla kuva tilanteesta.



Kävimme myös joulukuvauksissa IDA Photographyn studiolla, mutta Nana ei oikein arvostanut studion tunnelmaa ja kirkkaita valoja. Kaikissa kuvissa sillä oli vähän kärsivän näköinen ilme. Voi toista. Lisäsin itse jälkikäteen jouluntoivotuksen "joulukorttiin".

©IDA Photos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti