keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Nana 10vk

Nana kasvaa vauhdilla! Ja on kyllä niin uskomattoman viisas. Tuntuu, että jo tässä lyhyessä ajassa, muutamassa viikossa, se on oppinut ennakoimaan minkälaista käytöstä voisin siltä haluta. Esimerkiksi ruokaa odottaessa se tarjosi hiljaa maassa makoilua, kelpaa! Ei tarvinnut kuin muutaman kerran palkata ja kertoa mikä tuon tekemisen nimi on, ja nyt Nana meneekin jo hienosti kehotuksesta maahan siinä kohdassa missä sattuu seisomaan ja ilman, että palkan tarvitsisi edes olla näkyvillä. Lisäksi tarjoaa makoilua silloin kun haluaa jotakin sisätiloissa :D.



Tähän asti joku on aina ollut Nanan kanssa samaan aikaan kotona, vaikkakin yksinoloa harjoitellessa eri huoneessa. Tänään olikin sitten pari tuntia pelkästään kissan kanssa kotona; ei päästänyt ääntäkään kun lähdimme ovesta, ja takaisin palatessa makoili hiljaa ja rauhallisena keittiön matolla. Ei merkkiäkään eroahdistuspanikoinnista, vau!



Ehkä se auttaa, kun pentu näkee kissan olevan niin rauhallinen ja elämäänsä tyytyväinen poissaollessamme. Viljami "Sir William" aka Viltsu -kissaherra on n. 10-vuotias mallikansalainen ja kissojen aatelia. Ehkä näitä kahta ei vielä voi ylimmiksi ystäviksi kutsua, mutta muutamat takaa-ajo -ja läpsimisleikit on jo leikitty. Kissa on niin herrasmies, ettei käytä kynsiään.

Viltsu lepäilee jotta jaksaa nukkua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti