maanantai 26. kesäkuuta 2017

Helsingin reissu toukokuu 2017


Kävimme Nanan kanssa n. kuukausi sitten Helsingin suunnalla ja matkakertomuksen kirjoittaminen on vain viivästynyt yhä uudestaan. Matkustimme junalla 20.5. Helsinkiin kohteenamme Etelä-Suomen Seropit ry:n match show, jonne olimme menossa Ninan ja hänen Amerikanpitbullterrierinsä Luigin kanssa. Junamatkat menivät loistavasti viime sekunneille asti, jolloin Nana päästi pisut viimeisen junan lattialle juuri sekunteja ennen meidän pysäkkiämme. Siinä sitten junan jarruttaessa juostiin vessasta paperia ja siivottiin salamannopeasti :D.
 

Kisapaikalla oli ihanan lämmin ja aurinko paistoi muutenkin koko päivän. Koirulit käyttäytyivät hienosti ja Nina ja luigi saivatkin siihen asti parhaimman sijoituksensa. Nanan liikkeet olivat jäykähköt, lieneekö junamatkustelu sitten vaikuttanut asiaan, en osaa sanoa. Me sitten taas puolestamme saimme koko kevään heikoimman sijoituksemme noissa kisoissa, mutta eipä se fiilistä latistanut kun oli niin ihana ilma heittää vähän piknikiksi nurmelle ja palkinnotkin olivat hienot.


Vasemmalla Amerikanpitti Luigi   ©Nina Hiirikoski 
Kävimme myöhemmin Ninan kodin lähimaastossa lenkillä ja Nina kuvaili aivan superihania otoksia karvakavereista.

©Nina Hiirikoski 
©Nina Hiirikoski 
©Nina Hiirikoski 
©Nina Hiirikoski 
©Nina Hiirikoski 
©Nina Hiirikoski 
©Nina Hiirikoski 
Sunnuntaina 21.5. menimme porukalla junalla Hanami- eli kirsikankukkajuhlaan, jossa oli paljon ihmisiä ja koiria. Nana käyttäytyi todella hienosti ja kulki nätisti mukana ihmispaljoudessakin. Loppupäivästä pikkuista alkoi jo vähän väsyttää ja kävely alkoi mennä laahustavaksi. Nappasin penskan aina välillä kantoon, ja se olikin sylissä tyytyväisen rauhallisesti.

©Nina Hiirikoski 
Hanami-juhlassa oli erilaisia japanilaistyylisiä esityksiä päälavalla, itsepuolustusnäytöksiä hieman sivummalla ja lisäksi useita erilaisia pieniä kojuja, joista sai ostettua ruokaa tai esimerkiksi hartiahieronnan. Kävin ostamassa pienen sushiaterian ja istuimme jonkin aikaa nurmella Nanan kanssa katselemassa ohikulkijoita. Vieressämme oli lauma suloisia shiboja, ja yksi pennuista innostui koheltamaan Nanan kanssa. Molemmat säksättivät ja tönivät toisiaan ihan samanlailla. Sukulaissieluja selkeästi. Homma piti viheltää meidän omistajien toimesta poikki, etteivät muut häiriintyneet liikaa. Pennut olisivat mielellään jatkaneet ja yrittivätkin ryömiä toisiaan kohti paikallaolokäskyistä huolimatta :'D. Oli kyllä todella mukava päivä sekin. Seuraavaksi Nina ja Luigi ovat joskus tulossa meillepäin kylään Tampereelle, katsotaan millaisia kuvia silloin saadaan napsittua :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti